Форум для вільного спілкування на цікаві теми

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



про телевізор Sony 50X75WL

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт, друзі! Сьогодні ми збираємося обговорити телевізор Sony 50X75WL (KD50X75WL). Хто з вас має якусь інформацію про цю модель?

0

2

Я трохи розшукував інформацію про цей телевізор Sony 50X75WL (KD50X75WL) тут https://www.moyo.ua/televizor_sony_50x7 … 47697.html . Він входить до серії Sony X75W і має розмір екрану 50 дюймів. Якщо я не помиляюся, він підтримує технологію 4K Ultra HD і має досить вражаючі характеристики. Тут також передбачено досить потужну аудіосистему з підтримкою технології Dolby Atmos. Це означає, що звук буде навколишнім і глибоким, ідеальним для перегляду фільмів та ігор. Крім того, в цій моделі є підтримка Bluetooth, яку можна використовувати для бездротового підключення навушників або інших аудіо пристроїв.

0

3

Цей телевізор використовує операційну систему Android TV, що дозволяє встановлювати різноманітні додатки та користуватися голосовим управлінням. Щодо пам'яті, він має достатньо велику вбудовану пам'ять, але також є можливість підключити зовнішні накопичувачі через USB-порти.

0

4

Я вам рекомендую у них в маркетплейсе рассмотреть samsung televizor, мне очень нравится их качество и + покупая в этом маркетплейсе - вы получите кешбек, это сделает приобретение у них очень приятным даже выгодным.

0